Vídeo “Salut Mental a la infància i adolescència”, de Salut Mental Catalunya

Tenia moltes ganes de comunicar-vos que, per fi!, ja podeu visualitzar el vídeo “Salut Mental a la infància i adolescència“, de Salut Mental Catalunya.

Si entreu, podreu veure que és un dels vídeos d’una sèrie del projecte “Activa’t per la salut mental“, promogut per la Generalitat de Catalunya, la Federació Salut Mental Catalunya i la Federació Veus (Entitats Catalanes de Salut Mental en 1a Persona).

Com indica el web del projecte, <<“Activa’t per la Salut Mental” pretén transformar la realitat actual, en què la família i la persona afectada per un trastorn mental actuen com a subjectes passius en el procés de tractament,  a subjectes actius i agents de salut en el seu propi procés de recuperació>>, amb participació en la presa de decisions.

Els vídeos de la sèrie mostren les vivències de persones que volen compartir la seva experiència: com estan fent el seu camí, què els ajuda i quin són els seus reptes.

M’agradaria donar les gràcies especialment a la Lourdes Rull (co-participant al vídeo), i a la Maria López i al Pau Ortiz, d’Intactes.

activat_logo_header

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s