Campanya 012: Trastorn de l’espectre autista

Fa uns mesos que amb el paraigües de la Generalitat de Catalunya es va encetar una campanya institucional del 012 sobre el TEA dirigida a un públic general. En la preparació de la campanya han participat persones vinculades al món de l’autisme i d’entitats socials.

La campanya s’ha articulat sobre la necessitat d’ajudar als pares en la detecció precoç i s’ha enfocat també en la lluita contra l’estigma i la normalització de les persones amb TEA.

La Montserrat Manresa Boixet i jo mateixa vam tenir l’oportunitat de dir la nostra. Sobretot, vam incidir en que l’excessiu paternalisme no té perquè ajudar-nos als que ja som adults, i en destacar les nostres potencialitats laborals, que també les tenim. Queda a la vostra opinió si aquesta idea l’hem aconseguit transmetre o no.

Campanyes com aquestes són molt importants!

La campanya ja la teniu disponible als mitjans. Si no vaig errada, podreu veure un anunci tant a TV3 com a 8TV i també a Catalunya Ràdio.

Vull donar especialment les gràcies a la Marta Poll i l’Elisenda Ferrer de la Federació Salut Mental Catalunya per deixar-nos participar en la iniciativa.

012

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s