Betevé, amb l’autisme

Betevé, televisió pública de la ciutat de Barcelona, s’ha marcat com a objectiu donar veu i visibilitat a les persones amb autisme. Així, diumenge passat, dia internacional del Síndrome d’Asperger, va estrenar un web específic i dedicat a la nostra condició. Aquest web s’anirà afegint de contingut fins el proper 2 d’abril, Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, i per el que Betevé ha programat una nit temàtica on s’estrenarà el documental Sentir i, a més, podrem gaudir d’una programació especial.

El web és ABSOLUTAMENT recomanable. Per començar, podreu trobar l’extracte de la gravació d’un espectacle audiovisual inaugurat al Palau de la Música (com m’hauria agradat estar allà!) que ha aconseguit traduir en llums i colors les emocions que podem sentir nosaltres i demostrar que, potser, hi ha maneres de que les persones que no són de la nostra condició entenguin els nostres sentiments.

Com no, en el web, també podreu trobar diversos testimonis que expliquem què suposa conviure amb aquesta condició.

Agraeixo profundament la seva invitació a participar. Va ser una entrevista molt i molt amena, i on crec que han quedat reflectits diversos temes que ens poden ser interessants. Podeu llegir un extracte o bé visualitzar-la directament a Youtube.

Actualització 02/04/18: Completíssima la programació especial que va fer Betevé durant aquest cap de setmana. Aquí teniu el llistat dels programes (espero no deixar-me cap):

Recordeu que també teniu ja disponibles tots els continguts al web específic que han creat al respecte.

baixa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s