Participació a la “Jornada Formativa sobre Autismo” a Lleida

Ahir vaig tenir l’oportunitat de participar, junt amb algunes amigues de CEPAMA, en una Jornada Formativa sobre autisme que va tenir lloc a l’hotel NH Lleida Pirineus.

Aquestes jornades han tingut un paper formatiu i empoderatiu molt i molt important. Entre molts altres participants, les persones autistes hem tingut l’ocasió de reivindicar que l’autisme és una condició i que cal que els familiars coneguin i tingui cura de la validesa científica dels tractaments que els hi proposen.

Durant la jornada, els assistents vam poder parlar sobre diferents experiències inclusives, la integració sensorial, la comunicació i el llenguatge… i diverses persones van poder parlar en primera persona sobre què implica la condició d’autista.

Així, com us deia, va ser una jornada, també, per recordar als familiars d’autistes (especialment pares i mares) que no poden caure en mans de les mentides pseudocientífiques i tractaments ilegals que volen aprofitar-se de la seva bona voluntat. En aquest sentit, us recordo que hi ha una iniciativa a Change.org al respecte. Us animo a que la llegiu i signeu.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s